Další nominace pro Mandrage

Vydáno 07.02.2010 | autor: PR

Plzeňská kapela Mandrage se pyšní významnými hudebními nominacemi. Nominováni byli na Hudební ceny Óčka 2009 v kategorii Rock a čerstvě i na Objev roku v prestižní soutěži Žebřík 2009 časopisu Report.

Další nominace pro Mandrage Další nominace pro Mandrage

Jedním z úspěchů kapely je 1. místo v hitparádě T-music chart s aktuálním klipem Už mě víckrát neuvidíš. Bodují také v rádiích - první singl Hledá se žena je stále podle oficiálního hodnocení IFPI nejhranější českou písní na rádiových vlnách.

Právě podle prvního singlu mají Mandrage naplánované turné s názvem Hledá se žena tour. To odstartuje 5. března 2010 v pražském Liďáku ve Kbelích, kde skupina pokřtí stejnojmenné album Hledá se žena.

 

 

Během turné se chystají opravdu hledat ženu – výherkyni, která s kapelou stráví víkend a možná se stane i součástí dalšího klipu. „Hlavním smyslem je ale najít dívku pro našeho zpěváka Víťu,“ směje se bubeník Mates. K jejich turné ještě dodává: „Na každém koncertě z turné budeme fotit dívky, ženy, slečny a o vítězce rozhodnou fanoušci v hlasování na našich stránkách.“


I přes veškeré úspěchy však zůstávají nohama na zemi. „Mandrage vznikli v roce 2001 a v současné sestavě hrajeme od roku 2004, máme za sebou stovky koncertů a nemyslím, že by s námi zvýšený zájem o kapelu něco udělal,“ říká frontman kapely Víťa. Sláva členům kapely do hlavy rozhodně nestoupla, což dokazuje i jejich aktuální benefiční turné „Nejmilejší koncert“ pro děti z dětských domovů.


zdroj: Universal Music Czech Republic


zavřít