Skarhead zboří Modrou vopici

Vydáno 09.02.2010 | autor: PR

Legendární HC metalová parta Skarhead vystoupí 11. března v pražském klubu Modrá vopice. Jako support se představí domácí Status Praesents.

Skarhead zboří Modrou vopici Skarhead zboří Modrou vopici

Vystoupení newyorské HC legendy Skarhead bude lahůdkou pro fanoušky partiček Biohazard, Hatebreed, Sick Of It All, Agnostic Front nebo Madball. Old school v podání Skarhead rozdrtí vnitřní prostory pražského klubu Modrá Vopice ve čtvrtek 11. března od 20:00 hod. Skarhead jsou jednou  z posledních zásadních HC kapel z New Yorku, která ještě nikdy v Praze nevystoupila. Jako speciální host se představí respektovaná pražská partička Status Praesents.


Skarhead vydali v Listopadu 2009 novou desku s názvem Drugs, Music And Sex u vydavatelství I Scream Records. Desku produkoval Lord Ezec (frontman Skarhead) a Dean Baltulonis, který produkoval i desky Agnostic Front, Madball nebo Sick Of It All. Na tomto albu hostují veličiny světové HC punkmetalové scény: Jamey Jasta (Hatebreed), Freddy Cricien (Madball), Armand a Craig (Sick Of It All), Vinnie Stigma (Agnostic Front), Jorge Rosado (Merauder) a další.


zdroj: Mafo Music
zavřít