Yellow Sisters: pomozte nám s albem

Vydáno 11.02.2010 | autor: redakce

Yellow Sisters vydají na jaře nové album Tubab Woman a žádají fanoušky, aby jim pomohli s výběrem stejnojmenného pilotního singlu.

Yellow Sisters: pomozte nám s albem Yellow Sisters: pomozte nám s albem

Skupina pro tento účel založila speciální webové stránky www.tubabwoman.com, kde si můžete píseň poslechnout, hlasovat a podílet se tak aktivně na výsledné podobě desky. „Natočily jsme postupně tři verze písně Tubab Woman a nevíme, která se nám líbí nejvíce. Tak nás napadlo nechat o tom rozhodnout naše přátele a posluchače,“ uvedla jedna ze zpěvaček Antonia Nyass. Titulní píseň alba představila originální česká „a cappella“ již na vánočním koncertě spojeném se slavnostním křtem singlu v Lucerna Music Baru.


Song o bílé ženě s „černou“ duší zazněl během večera hned dvakrát. Poprvé s černošským zpěvákem reggae King Kalabashem, podruhé těsně před pokřtěním desky v podání doprovodné kapely Magic Band s kapelníkem Ephraimem Goldinem, frontmanem skupiny Hypnotix. Deska Tubab Woman vyjde u Indies Scope Records na přelomu března a dubna 2010 za podpory nadace Maitrea a její uvedení na trh bude následovat turné Yellow Sisters.

zdroj: Yellow Sisters
zavřít