Love Gangsters: hudební outsideři

Vydáno 19.02.2010 | autor: redakce

Love Gangsters pokřtí 30. března v pražském Futuru nové album Music Outsiders. Kmotrem bude Petr Kolář a kapela věnuje desku nejhoršímu filmovému režisérovi všech dob - Edu Woodovi.

Love Gangsters: hudební outsideři Love Gangsters: hudební outsideři

Album pokřtí zpěvák Petr Kolář, který stejně jako kapela pochází z Českých Budějovic. „Přípravu alba Music Outsiders provázely tři neúspěšné milostné vztahy, několik rodinných situací, které vždy nebyly příjemné a příchod jednoho nového života. I když štěstí vždy nestálo na naší straně a příprava desky trvala mnohem déle, než jsme si přáli, nakonec největší zásluhu na vzniku má humor, který vždy byl hnacím motorem kapely a díky němuž se Love Gangsters nikdy nepohádali a ani to nemají v plánu,“ prohlásil zpěvák kapely Marotha. Deska vychází koncem února 2010 u labelu SupPub Records a bude obsahovat jedenáct skladeb a jeden remix.


Producentsky se na albu podílel a spolupracoval Aleš Hyvnar. Kapela se při jeho tvorbě inspirovala filmy „nejhoršího“ režiséra všech dob Edwarda Davise Wooda, kterého kapela absolutně uznává a celé dílo tomuto režisérovi věnuje. V březnu Love Gangsters vyjíždějí na klubové turné, které odstartují dvěma koncerty v městě Durer Kert v Budapešti a jedním koncertem v berlínském klubu SO 36, kde si kapela minulý rok v rámci svého miniturné Budapešť – Berlín – Glasgow vytvořila pevnou fanouškovskou základnu. Další kapelou, která se objeví na podiu klubu Futurum bude pražská též, elektro– punková partička LUS3.

zdroj: Lovegangsters
zavřít