Vypsaná fiXa jede turné s Japonci

Vydáno 21.02.2010 | autor: PR

Vypsaná fiXa zahajuje druhou část koncertního turné k aktuálnímu albu Klenot. Tour nese podtitul Jaro a naše nebe pro tebe a fiXu po tuzemských klubech doprovodí japonská formace Detroit 7.

Vypsaná fiXa jede turné s Japonci Vypsaná fiXa jede turné s Japonci

Na spoustu míst se během podzimu nedostalo a teď přichází jejich chvíle. Jde hlavně o kluby a další místa s možností blízkého kontaktu. Naše poslední deska v sobě obsahuje jarní záchvěvy, takže v podstatě až teď přichází její „opravdový“ čas. Každý po zimě zatuchlý klub a lidi, kteří na nás dorazí, by se měli podrobit jarní „našenební“ zvukové terapii v našem podání,“ láká na koncerty zpěvák Márdi. Stejně jako na podzim budou páteř koncertů tvořit písně z nové desky plus ty starší, prověřené věci. Na svých internetových stránkách Vypsaná fiXa rozjela soutěž o pozice předkapel ve městech, ve kterých koncerty proběhnou.


Vrcholem celé jarní série by měl být návrat na místo křtu do pražského Lucerna Music Baru, kde Vypsaná fiXa vystoupí společně s japonskou kapelou Detroit 7. Márdi se na společné vystoupení těší: „Detroit 7 je nekompromisní parta, kterou stojí za to slyšet a vidět. S další japonskou kapelou Dopink Panda pojedeme na podzim do Japonska. Bude to suprkino!“ V těchto dnech také probíhá natáčení nového videoklipu k písni Klenot. Klip by měl být dokončen v první polovině března. „Hlavní hrdinku písně Klenot Eskortovou na podzim nikdo nevypátral. Její pravá identita bude odhalena právě v tomhle klipu“, popisuje nový klip Márdi.

Seznam koncertů a termíny najdete na www.vypsanafixa.cz

zdroj: Vypsaná fiXa
zavřít