Open Air Festival přiveze Röyksopp

Vydáno 24.02.2010 | autor: PR

Open Air Festival, který se uskuteční 13. a 14. srpna na letišti v Panenském Týnci, potvrdil další zahraniční hvězdu. Po Faithless do programu přibyli Röyksopp.

Open Air Festival přiveze Röyksopp Open Air Festival přiveze Röyksopp

Vedle britských Faithless přijede do Panenského Týnce další kapela, po které fanoušci v Česku už dlouho volají. Ze svých iglů za polárním kruhem se do Česka prokopou norští Röyksopp! Porce chytrého severského popu bude navíc servírovaná úplně čerstvá, Röyksopp  totiž letos na jaře vydají očekávanou desku Senior, kterou českému publiku poprvé představí právě v Panenském Týnci.


Součástí vystoupení bude fantaskní audiovizuální show s lasery a projekcemi, která bude stejně fascinující jako polární záře. Kapela hrála naposledy v Česku v březnu roku 2002. Zatím třetím „zahraničním“ interpretem, který přislíbil vystoupení na Open Air Festivalu, je nezničitelný Richard Müller.


Z českých i moravskoslezských luhů a hájů dorazí zavedené stálice jako Čechomor, Support Lesbiens, Sunshine, Dan Bárta a Illustratoshpere, Buty, Tata Bojs, Vypsaná fixa, Psí vojáci, Here, Jiří Schmitzer, 100°C, Tomáš Klus, UDG, Už jsme doma, Wohnout, Xavier Baumaxa, Xindl X, Laura a její tygři, Jan Budař, Marek Ztracený a další.

zdroj: Open Air Festival
zavřít