Gabriella Cilmi: na misi za slávou

Vydáno 25.02.2010 | autor: PR

Australská zpěvačka Gabriella Cilmi válcuje hudební hitparády se singlem On A Mission, který předznamenává její nové album. To vyjde 22. března a ponese název Ten.

Gabriella Cilmi: na misi za slávou Gabriella Cilmi: na misi za slávou

Australská zpěvačka Gabriella Cilmi se doposud proslavila především jedním hitem, kterým byla skladba Sweet About Me. S tou Gabriella ovládla všechny světové hitparády v roce 2008 a následně vydané album Lessons To Be Learned její pozici jedné z nejnadanějších zpěvaček poslední dekády jen potvrdilo. Po dvou letech se tato osmnáctiletá kráska vrací na výsluní s novým singlem a již za pár týdnů i s druhou řadovou deskou. Album, které ponese název Ten, pro Gabriellu vytvořilo hned několik producentských es.


Jedním ze dvou hlavních producentů je legendární Dallas Austin, který má na svých bedrech například úspěšnou spolupráci s TLC, Gwen Stefani nebo Michaelem Jacksonem. Druhým producentským esem je Greg Kursten, který je podepsán pod alby Lily Allen, Little Boots nebo Flaming Lips. Producentskou trojici uzavírá britský team Inivisible Men, který se osvědčil produkcí debutové desky The Noisettes.



Svůj nový sound Gabriella Cilmi ukazuje se singlem On A Mission, který je (jak sama interpretka uvádí) spojením Blondie, Joan Jett a kapely Van Halen. Píseň doprovází i velmi povedený videoklip, odkazující na kultovní film Barbarella či věhlasné bondovské "otvíráky", ve kterém se Gabriella představuje jako kosmická sexy žena vamp. Album Ten vychází 22. 3.

zdroj: Universal Music
zavřít