Montage v únoru vydají první desku

Vydáno 28.02.2010 | autor: PR

Český elektronický projekt Montage chystá na únor vydání své debutové desky King Or Queen. Známe tracklist a obal

Montage v únoru vydají první desku Montage v únoru vydají první desku

Již tři roky existující duo Montage tvoří Klára Vytisková (mimojiné zpěvačka úspěšné retropopové kapely Toxique) a Thom Herian - výstředně experimentální producent z oblasti d'n'b, známý také pod uměleckým jménem Drama Jacqua.


Poprvé se po třech letech skládání a zkoušení představili živě jako předskokani britské soulové kapely Belleruche v Paláci Akropolis v loňském roce. V pondělí 22. února vydají debutovou desku King Or Queen na labelu Indies MG. Současně s vydáním desky odstartuje první část turné po České republice.

Projekt Montage v sobě mísí chytlavý elektronický pop s junglovými strukturami, hudební filozofie je postavena na originální avantgardnosti, provokativní ležérnosti a elektroakustické produkci v jednom. „Nová deska je opravdovou montáží dvou protikladných světů, rodila se dlouho, v bolestech a v nejistotě, ostatně jako každé jiné umělecké dílo, ale s výsledkem jsem velmi spokojen,“ říká o debutu Thom Herian. Na albu se podílel například legendární kontrabasista Jaromír Honzák nebo Ulf Gjerningen ze Švédska.



Tracklist alba King Or Queen:


01. Down the Street
02. Cinnamon
03. King Or Queen
04. Mr. Surpriser
05. Alphabet
06. Man
07. Soul&Shine
08. Loneliness
09. I Wanna Know
10. Make Me
11. Go to Hell

12. Whatz Up

zdroj: Rocky Production/Indies MG
zavřít