Dan Bárta zazpívá na Žebříku

Vydáno 03.03.2010 | autor: redakce

5. března v DK Inwest v Plzni zahraje také jeden z našich nejúspěšnějších zpěváků Dan Bárta jedinečný koncert připravený speciálně pro 18. ročník hudební ankety Žebřík 2009.

Dan Bárta zazpívá na Žebříku Dan Bárta zazpívá na Žebříku

Dan Bárta je s hudební anketou Žebřík úzce spjat již od jejich začátků. Proto se rozhodl pro letošní 18. ročník připravit retrospektivní jedinečný koncert, ve kterém se představí postupně se všemi hlavními formacemi, ve kterých ve své dosavadní kariéře působil. Na podiu zazpívá se skupinou Alice, Sexy Dancers, J.A.R. a samozřejmě s nynější domovskou skupinou Illustratosphere.

 

 

V jedinečném hudebním setu, který je vzájemným poděkováním Dana celé anketě Žebřík a rovněž i poděkováním Žebříku Danu Bártovi se z kapely Alice představí například její původní člen kytarista Martin Střeska, za taneční projekt Sexy Dancers nebude chybět Dara Rolins, Míra Chyška a samozřejmě otec projektu Roman Holý. Za funkovou mašinu J.A.R. pak rapové duo Michael Viktořík s Otou Klempířem a Roman Holý opět s Mírou Chyškou. V retrospektivním vystoupení bude samozřejmě zastoupena nynější Danova formace Illustratosphere, se kterou slaví 10 let existence a s níž vydal již tři řadová alba - to aktuální s názvem Animage.

 


Dan Bárta se stal rekordmanem na Žebříku: 12x vyhrál kategorii Zpěvák. Pravidelně boduje i v ostatních hudebních anketách - 9x převzal sošku Anděla v kategorii Zpěvák roku od Akademie populární hudby. I v aktuálním 18. ročníku Žebříku je nominován na titul Zpěváka. S kapelou Illustratosphere dostal nominaci i na Videoklip za nový klip ke skladbě Nejen Ian, pod jehož scénářem a režií je podepsán výtvarník Roman Týc.

Připomeňme si na závěr Dana Bártu ve společném vystoupení s Glennem Hughesem na loňském Žebříku (úryvek skladby Keep On Moving od Deep Purple):

 

 

 


Zda-li nějakou z nominací Dan Bárta letos promění ve vítěznou se dozvíme až na galavečeru již tento pátek v Plzni v DK Inwest od 20:00. Nenechte si ujít příležitost držet palce Danovi přímo na místě a vidět a slyšet jeho jedinečný koncert pro Žebřík. Vstupenky se dají stále zakoupit v síti Ticketportal za pouhých 299 Kč nebo osobně na těchto místech:

PŘEDPRODEJ PLZEŇ:

redakce REPORT, Plzenecká 57
pasáž DK Inwest, Americká 49
Info centrum, nám. Republiky nebo ZDE
Music Records, Dominikánská ul.
Jazz Rock Cafe, Sedláčkova ul.

PRAHA:


Čedok, Na Příkopě 18
Lucerna Music Bar, Vodičkova 18
IRSnet, Politických vězňů 15
Mark Music, nákup. centrum Budějovická

ROKYCANY:
CD Plus, Gotliebova ul.
PŘEŠTICE: CK Přeštice tour
KLATOVY: CK Pergolia

V nabídce jsou i VIP vstupenky, které obsahují:

1) Vstup na slavnostní večer s rezervací místa na VIP balkoně.
2) Vstup a bezplatná konzumace v backstage baru (mezi umělci)
3) Vstup na VIP after party
4) Nové číslo magazínu REPORT s DVD a CD!
Cena (po 50% slevě): 990 Kč
objednávejte na predplatne@ireport.cz nebo v síti Ticketportal

Ohledně možnosti ubytování v Plzni klikněte na tento článek.
zavřít