Ska-P roztančí festival Mighty Sounds

Vydáno 01.03.2010 | autor: PR

Od 16. do 18. července se do Tábora sjedou všichni příznivci ska, punku a rock´n´rollu, protože zde vypukne již 6. ročník festivalu Mighty Sounds. Jako jedna z hlavních hvězd se představí španělští Ska-P.

Ska-P roztančí festival Mighty Sounds Ska-P roztančí festival Mighty Sounds

Kapela, která v loňském roce předvedla výbušnou show v téměř vyprodané Tesla Areně, se tak představí publiku jednoho z největších tuzemských festivalů. Mighty Sounds je festivalem, jenž svou dramaturgii staví zejména na ska, punku, rock´n´rollu a spřátelených žánrech. Odtajnil už celou řadu kapel, zmínit můžeme zejména rockabilly trio Banane Metalic, Madsin a Frantic Flintstones nebo v České republice velmi populární Irie Révoltés.


Opět se tedy bude jednat o mix toho nejlepšího, co se v současné době v daných žánrech vyskytuje. Šestý ročník festivalu Mighty Sounds proběhne letos poprvé na letišti Čápův Dvůr v Táboře. Na stránkách a v předprodejních sítích byl již v prosinci spuštěn předprodej vstupenek. Veškeré podstatné informace jsou k nalezení na zbrusu nových stránkách www.mightysounds.cz.

zdroj: HPK-Productions
zavřít