Marek Ztracený vyráží na turné

Vydáno 03.03.2010 | autor: PR

Ve Velkém Meziříčí v Jupiter klubu přesně za měsíc písničkář Marek Ztracený odstartuje svoje první samostatné klubové turné Pohledy do duše Tour 2010 (part 1), které má celkem 11 zastávek, a které dostalo název podle druhého Markova alba.

Marek Ztracený vyráží na turné Marek Ztracený vyráží na turné

„Minulý rok jsme hráli na hodně festivalech a slavnostech, svých vlastních koncertů jsem měl málo a tak jsme se tento rok rozhodli to obrátit. První část klubového turné je připravena na toto jaro a na podzim chystáme pokračování. Samozřejmě léto bude opět ve znamení festivalů, ale teď máme s kapelou prostě chuť dokázat, že to dáme i samostatně,“ říká Marek o plánovaném turné.


Marek Ztracený
se od začátku své kariéry obklopuje zkušenými muzikanty a ne jinak tomu bude i v případě turné. „Jsem rád, že na postu kytary se objeví Martin Ledvina, producent mých desek, za bící usedne Marek Fryčák, který s námi začal hrát loni v prosinci a basák Ondra Vocílka“.

 


Jako host turné vystoupí mladá česko-slovenská skupina Popcorn Drama, která má za sebou pár zářezů ve svých kytarách v podobě předskokanů na koncertu zpěvačky Anastacia v Praze, Bratislavě a Budapešti, nebo nedávné klubové turné se sólovým projektem zpěváka skupiny Waltari. „Přišlo nám hodně nabídek od různých, i zavedených kapel, které chtěli jet jako náš support, ale nakonec jsme se rozhodli pro kapelu Popcorn Drama. Před rokem jsem byl v podobné situaci, když jsem dostal možnost jet na turné jako host zpěvačky Anny K. Byl to fantastický zážitek. Teď jsme snad dostali možnost to někomu aspoň trochu vrátit," dodává Marek. 

Marek Ztracený – Pohledy do duše Tour 2010 (part 1):

03.04. - Velké Meziříčí, Jupiter Klub (veřejná generálka)
08.04. - Litoměřice, MKZ
14.04. - Plzeň, Šeříkovka
15.04. - Podmokly u Sušice, KD
18.04. - Praha, jako host koncertu Die Happy
21.04. - Ostrava, Fabric
24.04. - Želeč u Tábora
07.05. - Havlíčkův Brod, Čechovka
22.05. - Studénka, KD
27.05. - Brno, Semillaso
11.06. - Aš, Klubíčko

zdroj: Sony Music
zavřít