Vyškov znovu ozáří hudební hvězdy

Vydáno 07.03.2010 | autor: PR

Druhý víkend v srpnu (od 13. - 15.8.) proběhne ve Vyškově Music Shock open air festival, který plynule navazuje na loňský první ročník Rock Shock open air festivalu Vyškov 2009.

Vyškov znovu ozáří hudební hvězdy Vyškov znovu ozáří hudební hvězdy

Tři dny do všech stran tryskající zábava to je: pět různých stage všech produkcí od popu, rocku přes hip-hop, house, drum´n´bass, ska až po metal. Bohatý doprovodný program, jak se na hudebně pulzující divoké srdce Moravy sluší patří. Prostě letní maratónská party, která ovládla víkendové hemžení nejen Vyškovska.

„Už po skončení festivalu jsme byli rozhodnuti pokračovat dál, chceme vytvořit tradici. Ohlasy jsme měli fantastické, jak od návštěvníků, tak od všech vystupujících hvězd. Vyškov si takovou akci zaslouží, chceme dát lidem znovu to, co chtějí,“ prohlásil manager projektu a dramaturg Pavlína Hanáková.

 


Nečekejte ovšem pouhou kopii loňského originálu. Festival se posune do další fáze broušení jeho lesku! Jednou ze změn je název. V mysli už navždy žijící Rock Shock open air festivalu 2009 vystřídá Music Shock open air festival Vyškov 2010. „Od úplného začátku se snažíme vyhovět přáním návštěvníků a měli jsme dost dotazů, proč se jmenujeme rockově, když jsme naopak nabídli širokou škálu hudebních stylů. Proč nevyhovět? Music Shock je všeříkající,“ na závěr vysvětlila nové označení jednoho z vrcholů léta Hanáková.  

zdroj: David Mach/Music Shock
zavřít