Imodium nahráli desku protikladů

Vydáno 23.03.2010 | autor: PR

Broumovští Imodium vydají po třech letech nové album, a to rovnou na dvou nosičích. Deska nazvaná Polarity nabídne zajímavý koncept, na kterém se podíleli Michal Hrůza, Honza Křížek nebo Martin Zeller.

Imodium nahráli desku protikladů Imodium nahráli desku protikladů

Za názvem Polarity hledejme jako ústřední téma celého počinu různé protiklady a protipóly. „Proto kolekci tvoří vždy dvě verze jedné skladby. První je elektrická, ve které hrajeme nové písničky takříkajíc naplno, a druhá přinese intimnější aranže,“ říká zpěvák a kytarista Imodia Thom. V intimněji pojatých písničkách se v roli hostů objeví Michal Hrůza, Honza Křížek z Blue Effectu a Martin Zeller z Cocotte Minute. I tentokrát bude přílohou k hudbě na CD datová stopa, na které bude ke zhlédnutí krátký dokument zachycující atmosféru nahrávání obou alb a také bonusy ke stažení.


Od 29. března bude možné stahovat „rockové“ písničky (tedy základní část desky) digitálně ze stránek t-music. V rámci oblíbené nabídky „Zaplať kolik chceš“ si budou moci fanoušci zvolit cenu, kterou za stažení nových písniček či celého alba kapele zaplatí. Skladby z počinu Polarity Imodium oficiálně představí na svém vystoupení 6. dubna v pražském Lucerna Music Baru. Poté následuje turné, při kterém čtveřice zavítá do dvanácti měst, aby novinku v jeho závěru 22. května slavnostně pokřtila ve svém rodišti, východočeském Broumově , kde budou jako hosté skupiny UDG a Skapollo.

zdroj: Warner Music
zavřít