Projekt Prolínání pod záštitou Havla

Vydáno 31.03.2010 | autor: PR

Hudební prolínání žánrů, vizí, generací, osobností Moniky Načevy, Pavla Zajíčka DG 307, Michala Pavlíčka a DJ FIVE - to je Prolínání. Jejich společné setkání se koná 29. dubna 2010 v Retro Music Hall v Praze.

Projekt Prolínání pod záštitou Havla Projekt Prolínání pod záštitou Havla

Tento večer se uskuteční ojedinělý koncert společného projektu čtyř výrazných umělců, zastupujících různé styly pro různé typy publika.

 

 

Diváci a posluchači se mohou těšit na nové, společné, pro tento večer vytvořené aranže, na nichž se budou podílet nejen čtyři titulní interpreti, ale i hudebníci z kapely DG 307. Hudební zážitek umocní fotografie Bohdana Holomíčka, jejichž projekce bude neodmyslitelnou součástí tohoto „prolínání“.

Monika Načeva o projektu říká: "Zajímá mě vytvoření prostoru, kde zazní poetika Pavla Zajíčka a Jáchyma Topola, důležitých básníků dvou generací v undergroundu u nás. Jelikož zhudebňuji Topolovy verše od roku 1994, napadlo nás s Pavlem Zajíčkem vytvořit koláž z mých a jeho písní, které zazní live v doprovodu kapely DG 307 ve spolupráci s Michalem Pavlíčkem a Dj-em Five, s nimiž v poslední době vystupuji a natočila jsem své CD Mami."

zdroj: Anna Hejmová

zavřít