Bounce! Bounce! afterparty

Vydáno 30.03.2010 | autor: PR

Po společném čtvrtečním koncertu skupin Sunshine a Skyline v Plzni proběhne wake up afterparty Bounce! Bounce! Kdy? Startuje 1.4. od 23:59 v plzeňském klubu Buena Vista.

Bounce! Bounce! afterparty Bounce! Bounce! afterparty

To není apríl! Sunshine a Skyline, kdysi stájoví kolegové, sporadicky vystupující společně, udělali přátelský pakt a přivážejí do plzeňské Šeříkovky svůj mix electra, punku, dance, breakbeatu a ostatních ingrediencí. Že to bude show zábavná a divoká, o tom snad nemůže nikdo pochybovat. Ale aby toho nebylo málo, rozhodli se vás protentokrát neposlat spát s posledním přídavkem, ale protože je tady jaro, tak se spát nepůjde vůbec.

 


Dva z členů Skyline Hoffy_m aka Hiffi a Jacob, se už nějakou dobu věnují svému klubovému projektu, jeden za mašinkami, druhý za mikrofonem. Klubovou noc Bounce! Bounce!, která už úspěšně expandovala za hranice Prahy, není třeba nějak zuřivě představovat. Kay a Tvzex (Sunshine) už více než rok produkují svojí 'riot' jízdu, upečenou z electra, dance, hardocore, hiphopu, atd. Takže tihle čtyři se svým 'all night party' setem postarají o váš nespánek a totální dovyčerpání. Koncert Sunshine a Skyline 1.4. 2010 proběhne v plzeňské Šeříkovce a následná WAKE UP AFTERPARTY s Hiffim, Jacobem, Kayem a Tvzexem je nasměrována do BUENA VISTA CLUBu se startem přesně o půlnoci. Ti, kdo se prokáží páskou z koncertu, mají vstup zdarma, pro ostatní je vstup za 50 Kč.

zdroj: Soundmachine
zavřít