Marpo: nejen Chinaski je člověk živ

Vydáno 02.04.2010 | autor: redakce

Marpo není jen bubeník kapely Chinaski, ale především rapper. Svoje fanoušky o tom hodlá přesvědčit na své nové desce Knockout, kterou nahrával v uplynulých týdnech v USA.

Marpo: nejen Chinaski je člověk živ Marpo: nejen Chinaski je člověk živ

Jak jsme dříve informovali, Marpo odletěl na americkou Floridu, kde nahrál své nové album. Na přípravách desky se podílelo hned několik známých jmen nejen amerického hip hopu. O mix a nahrávku se postaral LA The Craftzman, producent rappera LAWSe z Justice League (mj. Rick Ross, Lil Wayne atd.). Na albu dále spolupracovali rappeři Hard Target a Mason Caine, rapperky Dynasty, Brittany Holmes nebo i českým divákům známá účastnice Česko-slovenské Superstar Karolína Majerníková.


Produkce se ujali KFied a Dipflirt z Finska, již zmiňovaný LA The Craftzman, holandský producent Kubus nebo Američané Johnny Juliano a Vybe. Marpovo album Knockout bude obsahovat 12 tracků, jako první singl byla vybrána skladba Já, Sám a moje druhý já, na kterou vznikl videoklip, jehož režie se ujal Canoan Raitt a tým DayDreamer Production. Opravdoví fans se navíc dočkají i speciální limitované edice – boxu, který bude mimo CD obsahovat tričko, podpiskartu a značkovou boxerskou bandáž. Knockout vychází 12. dubna.



zdroj:Universal Music 
zavřít