Tom Middleton roztančí klub Roxy

Vydáno 02.04.2010 | autor: PR

Britský DJ, bavič a hudební novátor Tom Middleton vystoupí 9. dubna v klubu Roxy na třetích narozeninách noci One Night.

Tom Middleton roztančí klub Roxy Tom Middleton roztančí klub Roxy

Tom Middleton díky klasickému hudebnímu vzdělání (studium klavíru, čela a hudební teorie) vyčnívá svojí produkcí z řady obyčejných producentů. Jeho hudební záběr je neuvěřitelně široký. Zmiňme spolupráci s Markem Pritchardem jako Global Communication a Jedi Knights, desku Life Tracks nebo velké přátelství s Aphex Twinem, s nímž společně objevoval kouzlo elektroniky a později vytvořil dnes již klasická EP řady Analogue Bubblebath. Tom je známý tím, že ve studiu odmítá samplování, veškeré zvuky jsou původní, vytvořené v softwaru, který sám navrhl. Remixoval mimo jiné Prince nebo All Saints.


Jako DJ několikrát obletěl planetu tam a zpět, svými stylově neohraničenými vystoupeními byl vždy o krok napřed před ostatními a ještě stačil pomoci dnes velkým jménům - Mylo, Ulrich Schnauss, nebo například Hot Chip. V roce 2008 bodoval se singlem Remember The Love, který se dostal do rotací rádiových stanic po celém světě, stejně úspěšný byl remix tracku Kinetic pro projekt Golden Girls. Velkým úspěchem skončila Smirnoff Experience Tour, na níž Middleton hrál po boku hvězd jako Kelis, Faithless, Duran Duran nebo Mark Ronson.


zdroj: Roxy Promotion
zavřít