Skupina Krokus na Benátské noci

Vydáno 04.04.2010 | autor: PR

Hudební festival Benátská noc (30.7.-1.8.) představí skupinu Krokus ze Švýcarska. Vstupenky jsou na celý festivalový program v předprodeji do konce dubna za zvýhodněnou cenu, v prodeji jsou i VIP pasy.

Skupina Krokus na Benátské noci Skupina Krokus na Benátské noci

Mimořádně oblíbený hudební festival Benátská noc se bude letos konat od 30. července do 1. srpna v Malé Skále. A očekává se velkolepá oslava jeho 18. narozenin. Tento ročník bude totiž krokem do plnoletosti. Organizátoři už ohlásili kromě špičkových českých hudebníků také koncertní vystoupení švýcarské legendy skupiny Krokus.

 


Zahřívací program pro nedočkavé je již tradičně připraven už na čtvrteční podvečer (29. 7.). Až do konce dubna lze koupit cenově zvýhodněné vstupenky na celý festivalový program za 1018 Kč prostřednictvím portálu TicketStream, ale i ve všech prodejnách Čedoku a Firo Tour.

V tuto chvíli je stále ještě v prodeji exkluzivní a limitovaná edice vstupenek - MAJOR PASS - za 2518 Kč. Držitelé budou mít umožněn vstup do dvoupatrového stanu přesně naproti hlavním podiím. Kromě jedinečného výhledu na obě scény, stan nabídne i komfortní kryté zázemí – pohodlné sezení, bohatě vybavený bar s obsluhou, plazmové obrazovky, oddělené sociální zařízení atd.

Festival má nové webové stránky, jejich obsah, stejně tak jako festivalový Facebook a Twitter bude pravidelně aktualizován a doplňován o nejčerstvější novinky. Nebudou chybět informace o dopravě, ubytování či aktuální ceně vstupenek ceně vstupenek. Aktuálně - u příležitosti 18. výročí - stránka přináší i ohlédnutí za uplynulými ročníky aneb „jak to všechno začalo“, včetně video a foto galerie. 

 

 

 

Švýcarská hard rocková formace Krokus slaví také výročí – 30. let existence – a přivezou s sebou zbrusu nové skladby z aktuálního alba Hoodoo. Ostatně všech jejich cédéček se prodalo více než 13 milionů celosvětově. Obrovskou popularitu zažívali v 80. letech, kde koncertovali spolu s Nazareth, AC/DC, Motörhead a mnoha dalšími. Vystoupení Krokus bude závěrečným koncertem 18. ročníku festivalu Benátská noc. Po čtyřech letech si na zdejším pódiu zahraje opět Divadlo F. R. Čecha úspěšnou hru Dívčí válka.

Potvrzení už jsou dále: Fiction Plane (syn Stinga, UK), Die Happy (D), Stratovarius (FIN), The Answer (UK), Rebelstar (NL), Tublatanka, Richard Müller, Mig 21, No Name, David Koller, Toxique, Eddie Stoilow, Kamil Střihavka, Nightwork, Miro Žbirka, jeho syn se skupinou Up Against It, Marek Ztracený, Vitacit, Tomáš Klus, Horkýžeslíže, Xindl X, Arakain, Walda Gang, Michal Hrůza, Sto zvířat, Žlutý pes a další.

zdroj: Turner/Šimmi AG
zavřít