Beskydy Sound lákají na Bosnu

Vydáno 05.04.2010 | autor: redakce

Po odmlce v roce 2009 se na frýdecké nábřeží řeky Ostravice vrací čtvrtý ročník hudebního festivalu Beskydy Sound. Jako hlavní hvězdy přiveze bosenské Dubioza Kolektiv, Toxique nebo Vypsanou fixu.

Beskydy Sound lákají na Bosnu Beskydy Sound lákají na Bosnu

Po posledním ročníku, kdy jako hlavní hvězda vystoupili legendární Alphaville, se opět představí zahraniční interpreti. Vedle nich zahrají 14. srpna ve Frýdku-Místku přední české a slovenské kapely. Rozhodnutí navázat na tradici oblíbeného frýdecko-místeckého festivalu padlo v prosinci. „Od té doby jsme intenzivně pracovali na tom, aby svou úrovní Beskydy Sound předčil předchozí ročníky. To se podařilo za celkem krátkou dobu. V současné době máme jasno o všech vystupujících interpretech a jejich jména budeme odkrývat postupně až do května,“ tvrdí pořadatelé.


Již v minulém týdnu byly na oficiálním webu festivalu www.beskydysound.cz a na profilu festivalu na síti Facebook oznámeny první tři kapely – Horkýže Slíže, Vypsaná Fixa a Toxique. Ve čtvrtek 1. dubna byly na webu festivalu odhaleny jména dvou zahraničních kapel. „Po dlouhém hledání interpretů jsme se rozhodli přitáhnout k Ostravici bosenské Dubioza Kolektiv a polské Psio Crew.“ Ne nadarmo se „Dubioze“ říká balkánští Asian Dub Foundation. Vstupenky na festival jsou již v předprodeji a zároveň probíhá akce 1+1 vstupenka zdarma. Více info najdete na webu festivalu (ZDE). 

zdroj: Keen On Production
zavřít