Rebelka Tonya Graves zahraje sólo

Vydáno 07.04.2010 | autor: PR

V rámci cyklu Rebelující dámy české hudby se v pražské Městské knihovně představí v doprovodu orchestru Štěpána Smetáčka zpěvačka Monkey Business Tonya Graves.

Rebelka Tonya Graves zahraje sólo Rebelka Tonya Graves zahraje sólo

Umí blues i swing, s nadhledem zvládá rock, pop i funky a nadto vyniká skvělou angličtinou. Americká rebelka Tonya Graves se v České republice zabydlela před patnácti lety a od té doby svým nezaměnitelným hlasem a neutuchající energií udivuje českou hudební scénu. V úterý 13. dubna v Litoměřicích, 15. dubna ve Velkém sále Městské knihovny v Praze a 21. dubna v Benešově se představí v doprovodu originálního jazzrockového bigbandu Štěpána Smetáčka The New Orchestra of Dreams.


Návštěvníci koncertu se mohou těšit na známé i dosud neoposlouchané skladby z pera nejrůznějších jazzových či rockových velikánů, stejně jako na nové kompozice Štěpána Smetáčka. Tonya svůj um a šarm pražskému publiku předvede v rámci cyklu „Rebelující dámy české hudby“, který letos představil také například zpěvačku Radůzu, písničkářku Dagmar Voňkovou-Andrtovou a v červenu celý koncertní cyklus uzavře Lenka Dusilová s Eternal Seekers.

zdroj: SMART Communication
zavřít