České a slovenské kapely jedou na Rhodos

Vydáno 17.04.2010 | autor: PR

Ve Faliraki na řeckém ostrově Rhodos bude otevřen klub Golem, kde budou během celého léta hrát české a slovenské kapely a DJs. Představí se například Skyline, Horkýže Slíže, Divokej Bill Tata Bojs a další.

České a slovenské kapely jedou na Rhodos České a slovenské kapely jedou na Rhodos

Klub Golem vzniká v prostředí bývalého Sport Yacht Clubu a momentálně prochází rekonstrukcí. Po celou turistickou sezónu se v něm návštěvníci budou moci setkat s produkcí českých DJs, za všechny můžeme jmenovat například Trávu, Loutku, DJane, K.Sandru, ale také s kapelami. Ty nejen, že odehrají na Rhodosu živý koncert, ale hlavně tam stráví dovolenou spolu s ostatními návštěvníky.


Z kapel, které již potvrdily svůj zájem o hraní v Golem klubu, můžeme jmenovat Horkýže Slíže ze Slovenska, nebo tuzemské Tata Bojs, Divokého Billa, Mig 21, Nightwork, Skyline, Jitku Charvátovou, UDG, Kapitána Lásku, Indy & Wich nebo Southpaw. Tyto kapely se na Rhodosu vystřídají ve zhruba 14 denních intervalech, dobu mezi dvěma koncerty vyplní zkušení DJs a ostatní hudební program, jako například revivalové kapely nebo vystoupení řeckých umělců. Více informací naleznete na www.golemrhodos.cz

zdroj: D Smack U
zavřít