Přeštěnice lákají na Die Happy

Vydáno 19.04.2010 | autor: PR

V Přeštěnicích u jihočeského Milevska proběhne v červenci Open Air Musicfest, který láká na Die Happy, Arakain, Vypsanou fiXu a hudební soutěž talentovaných kapel.

Přeštěnice lákají na Die Happy Přeštěnice lákají na Die Happy

Do 18. dubna mají kapely, které si chtějí zahrát na Open Air Musicfestu Přeštěnice a představit se tak několika tisícům návštěvníků, možnost zaslat přihlášku do soutěže EXPEDICE Přeštěnice. 20. dubna pak organizátoři festivalu zveřejní na svých stránkách seznam kapel, které se do soutěže přihlásily, a návštěvníci budou moct hlasováním vybrat svoji nejoblíbenější kapelu. Ta, která se umístí na prvním místě tohoto internetového hlasování, vyhrává automaticky účast na festivalu, dva dny natáčení v hudebním studiu Prádelna v Milevsku a několik volných lístků na festival pro své fanoušky.


Kapely na druhém a třetím místě se pak 4. června účastní veřejného soutěžního klání, kdy přímo na koncertě v DK Milevsko vyberou jeho návštěvníci druhou kapelu, jejíž jméno obohatí festivalový line-up. A s jakými dalšími kapelami oslaví Open Air Musicfest Přeštěnice své letošní výročí? Hlavním headlinerem celého festivalu bude německá kapela Die Happy v čele s Martou Jandovou. Dále zahraje na loukách poblíž vesnice Přeštěnice například hvězda slovinského rocku – kapela Elvis Jackson nebo rakouští Kontrust, kteří sklidili úspěch už na loňském ročníku. Návštěvou poctí přeštěnický festival také české kapely v čele s metalovou legendou Arakain nebo pop-rockovou Vypsanou fiXou.  

Přeštěnický Open Air Fest proběhne 8.-10. července.

zdroj: www.prestenice.cz
zavřít