Springsteen vydá londýnský živák

Vydáno 26.04.2010 | autor: PR

Bruce Springsteen & The E Street Band vydají 22. června záznam koncertu London Calling: Live In Hyde Park, na kterém slavný zpěvák a kytarista zahrál kromě svých hitů i písně od The Clash nebo Eddieho Floyda.

Springsteen vydá londýnský živák Springsteen vydá londýnský živák

Záznam byl pořízen v Londýně na festivalu Hard Rock Calling v Hyde Parku 28. června roku 2009 v HD kvalitě. 163 minutový film zaznamenává 26 živých skladeb na koncertě, který začíná za denního světla a pokračuje přes nádherný západ slunce až do tmy. Set list od Born To Run až k Working On a Dream obsahuje i unikátní coververze jako např. London Calling od The Clash, Trapped od Jimmyho Cliffa, Good Lovin od The Young Rascal a Raise Your Hand od Eddieho Floyda.


Bruce Springsteen zde také zahrál fanoušky velmi oblíbenou skladbu Hard Times (Come Again No More) napsanou Stephenem Fosterem v roce 1854. Brian Fallon z The Gaslight Anthem se zde připojil k E-Street Bandu jako vokalista ve skladbě No Surrender. Na střih a produkci dohlížel Thom Zimny, držitel ceny Grammy a Emmy, režie se ujal Chris Hilson, zvuk míchal Bob Clearmountain. Bonusový materiál obsahuje záznam skladby The River z Glastonbury z 27. června 2009 a plnou verzi Wrecking Ball pořízenou v roce 2009 na stadionu Giants v New Jersey.

zdroj: SONY Music
zavřít