Nový maxisingl skupiny Flattus

Vydáno 01.05.2010 | autor: PR

Pražská skupina Flattus vydává koncepční maxisingl s názvem V přítmí, který produkoval Štěpán Smetáček. Skupina ho nabízí ke stažení zdarma.

Nový maxisingl skupiny Flattus Nový maxisingl skupiny Flattus

„Vlak se konečně s ležérním kodrcáním rozjel. Mně se ale stejně zdálo, že ve skutečnosti celou dobu stojí na místě; že vlastně odjíždí všechno to, co vidím z okna…“
 

Dva roky po vydání úspěšné desky Za stěnou, která se jako první CD v Česku prodávala za cenu, kterou si určili fanoušci sami, vydává pražská crossoverová skupina Flattus v těchto dnech nový koncepční maxisingl V přítmí. Kapela se poprvé rozhodla spolupracovat s producentem, kterým byl uznávaný bubeník, skladatel a producent Štěpán Smetáček.

 

 

„Oproti předchozím nahrávkám kladla na aktuálním singlu větší důraz na bohatší aranže i zvuk,“ říká k aktuálnímu počinu zpěvák kapely Jirka Hašek.  Výsledkem je pět skladeb, tvořících dohromady jeden příběh. Součástí projektu je tak i povídka, kterou napsal Honza Martinek. Ten je také až na jednu výjimku z pera zpěváka Jirky Haška autorem všech textů. Všechny skladby ve formátu MP3, texty i doprovodnou povídku je možné si v jednom balíčku stáhnout na Bandzone profilu skupiny – http://bandzone.cz/flattus.


Maxisingl V přítmí je zároveň první částí plánované trilogie, druhá, akustická část, by měla vyjít v květnu, třetí pak na podzim.

Zdroj: Flattus

zavřít