Beskydy Sound odhalil trumfy

Vydáno 10.05.2010 | autor: PR

Festival Beskydy Sound, který proběhne 14. srpna ve Frýdku-Místku, odhalil kompletní program. Seznam kapel doplnili Airfare a lákadlem pro fanoušky jsou zdarma rozdávané desky vystupujících skupin.

Beskydy Sound odhalil trumfy Beskydy Sound odhalil trumfy

Airfare tak na hlavní scéně doplní bosenské Dubioza Kolektiv, Horkýže Slíže, Davida Kollera s hity Lucie, Vypsanou Fixu a domácí talenty The Cornflakes. Program hlavní scény potrvá 12 hodin a diváci se na scéně, která bude postavena jen pár kroků od řeky Ostravice, mohou kromě dobré hudby těšit na světelnou show a velkoplošnou LED projekci. Na první pohled nejvíce zaujmou David Koller, Horkýže Slíže a Vypsaná Fixa, kromě nich však na hlavní scéně vystoupí nepříliš mediálně omílané, přesto kvalitní kapely. Aby se s nimi návštěvníci festivalu mohli včas a dobře seznámit, připravili pro ně pořadatelé neobvyklou možnost, jak získat jejich desky.


Prvních 40 zájemců, kteří si od pondělí 10. května zakoupí dvě vstupenky na festival v předprodeji v Antikvariátě Pod Svícnem ve Frýdku-Místku, si mohou ke vstupenkám zdarma vybrat buď poslední CD Airfare s názvem Do You Like My Shit, nebo aktuální desku domácích The Cornflakes pojmenovanou Emotion From the Socket. Také příznivci bosenských Dubioza Kolektiv nemusí být zklamáni. Již měsíc pořadatelé nabízejí fanouškům Beskydy Sound možnost bezplatného stažení posledního CD 5 do 12 na profilu festivalu na Facebooku.

zdroj: www.beskydysound.cz
zavřít