Masters of Rock láká na Manowar

Vydáno 22.05.2010 | autor: PR

Letošní ročník festivalu Masters of Rock, který se uskuteční ve dnech 15. až 18. července ve Vizovicích, nabídne například Manowar, Tarju, Gamma Ray, Unisonic a Lordi.

Masters of Rock láká na Manowar Masters of Rock láká na Manowar

Hlavní hvězdou festivalu jsou Američané Manowar. Bude to jejich jediné plánované festivalové show pro Českou republiku, Slovensko, Polsko, Maďarsko a Rakousko. Své exklusivní vystoupení za doprovodu Filharmonie Bohuslava Martinů ze Zlína chystá i finská královna Tarja. Pódium festivalu zažije letos také jeden velký světový comeback, tentokrát legendárních Accept.


Na koncertní pódia se po šestnácti letech vrací také ex-Helloween Michael Kiske s novou kapelou Unisonic. Dále vystoupí například Gamma Ray a seveřani Sabaton a Lordi. O zápis do knihy rekordů se ve Vizovicích pokusí bubeník Mike Terrana. Jako první bubeník na světě odehraje v jednom dni na jednom pódiu čtyři různá vystoupení v řadě. Tato smršť se odehraje v tomto pořadí: K2, Axel Rudi Pell, Tarja a Mike Terrana solo show. Kompletní seznam interpretů, kteří na Masters of Rock vystoupí, nalezne na stránkách festivalu.


zdroj: Pragokoncert
zavřít