Obří broskev má nový videoklip

Vydáno 24.05.2010 | autor: PR

Kapela Obří broskev přichází s videoklipem k písničce Bunkr z alba Potápěči. Video vytvořila Toy Box, streetartová umělkyně, která pracovala už na obalu Potápěčů.

Obří broskev má nový videoklip Obří broskev má nový videoklip

„Byli jsme z obalu nadšení, už když deska vyšla. A ukázalo se, že nejsme sami. Kočka Akawaki, kterou na něj Toy Box nakreslila, se postupně stala logem kapely a výtvarná stylizace bookletu ovlivnila jak plakáty, tak naše stránky,“ dodává canny, frontman kapely. „Když jsme pak viděli představení Pustina, které Toy Box s týmem připravila pro klub Cross, poprosili jsme ji, jestli by nám nechtěla udělat klip. Chtěla. Tady je.“




Videoklip, který kapela pokřtí 19. 6. v pražském klubu Carpe Diem, je zároveň jednou z posledních propagačních aktivit k Potápěčům. „Ty tři roky, které jsme s Potápěči strávili, byly pro kapelu hodně důležitý. Bylo to silný, náročný a zároveň opravdu zábavný období. Ale došlo nám, že je potřeba hnout se dál,“ vysvětluje canny. „Zrovna v té době jsme dostali nabídku od slovenského labelu Azyl music. Poslechli si naše předchozí nahrávky a napsali nám, jestli nechceme v Bratislavě natočit desku. V dubnu jsme jeli do studií Slovenského rozhlasu nahrát základy, v červnu dotáčíme dechy a zpěvy. Deska se nejspíš bude jmenovat Sever a v listopadu by měla být venku,“ usmívá se canny.

„Je to pro nás pořád záhada, že máme takový štígro. Ale zas je fakt, že takovýhle štěstí jsme měli vlastně vždycky. Třeba Marek Lakomý, kterej nám dal peníze na první desku Vybrané scény z dětského snu, o nás říkal, že jsme kapela, za kterou stojí andělé. A v takovýhle chvíli si říkám, jestli náhodou neměl pravdu...," dodává.

Zdroj: Championship Music

zavřít