Aneta: v létě se nejvíc těším na Muse

Vydáno 26.05.2010 | autor: redakce

Aneta Langerová se pomalu připravuje na letní festivalovou sezonu, ale ještě předtím ji čeká slavnostní otevření Kavárny Potmě s hercem Viktorem Preissem.

Aneta: v létě se nejvíc těším na Muse Aneta: v létě se nejvíc těším na Muse

Aneta Langerová 10. června společně s hercem Viktorem Preissem slavnostně otevřou netradiční Kavárnu POTMĚ. Ta se představí již pošesté a znovu s bohatým doprovodným programem. Kavárna, kde vás v naprosté tmě obslouží nevidomí, bude otevřena 10. června ve 13 hodin na Ovocném trhu za Stavovským divadlem v Praze. Tým dvanácti vyškolených kavárníků se na vás bude těšit denně v tradičním čase „od nevidim do nevidim“ až do 24. června.


V průběhu léta Aneta vystoupí na Rock for People v Hradci Králové (3.-6.7.) v rámci putovního festivalu České a moravské hrady navštíví Točník (9.-10.7.), Kunětickou horu (16.-17.7.), Švihov (23.-24.7.), Rožmberk nad Vltavou (30.-31.7.), Bezděz (6.-7.8.), Bouzov (13. - 14. 8.), Veveří (20. - 21.8.) Hukvaldy (27. - 28. 8.) a v romantických kulisách hradní zříceniny zahraje i na festivalu Okoř (21.8.).



Zbožnuju tu letní pohodu, lidi si lehnou na trávu a v momentě, když je nějaká muzika zajímá, jdou si ji zkrátka maximálně užít. Z festivalového publika většinou cítím jistou svobodu a je mi to velmi příjemný,“ tvrdí o festivalech Aneta, která se sama nejvíc těší na vystoupení Muse na Rock for People. „To je kapela, kterou bych si naživo užila zase já,“ říká.

zdroj: Aneta Langerová, foto Karel Prchal 
zavřít