Šumavský festival odtajnil trumfy

Vydáno 03.06.2010 | autor: redakce

Již 17. ročník tradičního festivalu v Sušici na Šumavě proběhne 17. července opět v podmanivém prostředí ostrova Santos na břehu řeky Otavy, tentokrát za účasti Lenky Dusilové, Charlie Straight nebo Supercrooo.

Šumavský festival odtajnil trumfy Šumavský festival odtajnil trumfy

Letošní ročník Šumava Rocks zahájí místní legendární sušická formace Slax, následovaná již osvědčenou horažďovickou partou Jam4U. Dále se v odpoledním programu objeví pražské legendy Jolly Joker & PBU a Abraxas a na jednom z mála a velmi výjimečném letošním vystoupení i hiphopová formace Supercrooo. Večerní program zahájí Lenka Dusilová Trio, po níž bude následovat tradiční losování vstupenek o hodnotné ceny.


Kolem deváté vystoupí třinecká skupina Charlie Straight (letošní vítěz tří cen Akademie populární hudby), po nich bude hlavní podium patřit Ivanu Mládkovi & Banjo Bandu a diváci se také mohou těšit na letošní festivalovou premiéru nového seskupení kolem Romana Holého, rockové skupiny Neruda. Festival poté kolem druhé ranní uzavře pražská parta Zputnik. I letos budou na druhém DJském podiu své černé kotouče roztáčet DJ Maceo a DJ Mikuláš.

zdroj: www.sumavarocks.cz
zavřít