Chinaski: v září nová deska i turné

Vydáno 03.06.2010 | autor: PR

Chinaski právě točí nové album, které vyjde v září, a zároveň připravují turné po velkých městech České republiky. Startuje se 28. září v Pardubicích.

Chinaski: v září nová deska i turné Chinaski: v září nová deska i turné

Novinka, která zatím nese pracovní název Není na co čekat, vyjde v září 2010 nejprve v exkluzivní digitální formě díky spolupráci kapely s T-Mobile. Digitálně bude album k dostání od 14. září. O čtrnáct dní později, 28. září, vyjde u společnosti Universal Music v klasické podobě na CD a rozšířené o několik bonusových skladeb. Ve stejný den skupina vyrazí na T-Music Chinaski Tour po halách v největších českých městech.

 

Fanoušci se tak mohou těšit na nové písně i osvědčené hity let minulých, které kapela představí poprvé v mimořádné zahraniční produkci, na scéně od renomovaného britského designera Simona Sidiho, který se podílel na turné takových hvězd jako např. Depeche Mode, Tori Amos, Roger Waters, Annie Lennox a současně produkoval posledních pět ročníků populární televizní soutěže American Idol (Americká superstar).  Hostem T-music Tour 2010 bude kapela Eddie Stoilow.

CHINASKI T-MUSIC TOUR 2010
28. 09. PARDUBICE ČEZ ARÉNA
30. 09. OSTRAVA ĆEZ ARÉNA
07. 10. LIBEREC TIPSPORT ARÉNA
09. 10. KARLOVY VARY ARÉNA
12. 10. BRNO – HALA VELKÁ VODOVÁ
14. 10. PRAHA TESLA ARÉNA

zdroj: www.chinaski.cz
zavřít