Eminem: píseň s Black Sabbath?

Vydáno 11.06.2010 | autor: PR

Nové album Eminema, které nese název Recovery, vyjde už 21. června. Rapper na desku pozval řadu zajímavých hostů, ale hlavně vysamploval slavné hity od Black Sabbath nebo Haddawaye.

Eminem: píseň s Black Sabbath? Eminem: píseň s Black Sabbath?

Celkem deska nabídne včetně bonusu sedmnáct písní a do života ji uvádí hitovka Not Afraid. Tuto píseň Eminem fanouškům naservíroval již koncem dubna a zaznamenal s ní velmi pozitivní reakce nejen za oceánem, ale též v Evropě. Ještě větší nadšení však zavládlo, když tento rapper zveřejnil, že nové album Recovery přinese i několik ojedinělých kolaborací. To, že na albu bude ke slyšení Lil Wayne, není zas až tak překvapující.


Ale to, že se ke spolupráci s Eminemem nechaly přemluvit zpěvačky Pink a Rihanna, je informace, která slibuje opravdovou senzaci. Kromě toho si čerstvě tmavovlasý rapper opět pohrál se samply, takže v písni No Love uslyšíme hlavní motiv velkého hitu Haddawaye What Is Love a v Going Through Changes Eminem dokonce vykousal části hitu Black Sabbath s názvem Changes. Na celou produkci desky opět dohlížel i věhlasný Dr. Dre.

zdroj: Universal
zavřít