Lucky vakcína v Radosti

Vydáno 14.06.2010 | autor: PR

Lucie Gabesamová má ráda život, má 30 let a má rakovinu mozku. Klasickou léčbu, operaci a chemoterapii už postoupila, nádor se však vrátil. My Lucku máme rádi. Proto organizujeme party v Radosti.

Lucky vakcína v Radosti Lucky vakcína v Radosti

Na zákrok, výrobu vakcíny a terapii v Brněnské nemocnici a Masarykovu onkologickém institutu Lucka potřebuje 320 000 Kč. Zdá se to být velká částka, ale když se naše kamarádka dopředu nevzdává rakovině, nevzdávejme se dopředu ani my. Čím více nás přijde na tento večírek, čím více lidí se o této akci dozví, tím to bude snadnější. Navíc ani nejde jenom o peníze, potřebujeme také shromáždit na jednom místě co nejvíce pozitivní energie, optimismu a radosti. Chceme ukázat Lucce že jsme pořád s ní, že ji máme rádi, věříme jí a podporujeme jí. Proto toto setkání nemá byt žádnou smutnou událostí. Budeme se bavit, smát se, tancovat, užívat si večer a zároveň pomáhat Lucce. Účast bez nároku na honorář přislíbily moderátoři, DJi, kapely, hudebníci (o přesném programu budete informování). Radost FX nám zadarmo věnovala prostor a několik umělců věnovalo svá díla do dražby.

 

 

Chybíš nám ještě jenom TY a tvoji kamarádi, kterým odvyprávíš tento příběh a pozveš je 15.06. do Radosti. Stačí jen přijít a pobavit se spolu pro dobrou věc!


Děkujeme  všem který nám tak ochotně pomáhají, děkujeme všem, který nám ještě pomůžu.

Bára, Eva, Markéta - její kamarádky.

Zdroj: Radost FX
zavřít