DJ Shadow: mistr hip hop v Praze

Vydáno 22.06.2010 | autor: PR

Americký producent DJ Shadow přijede 10. srpna do pražského klubu Lucerna Music Bar zahrát na akci Boombox. Shadow patří mezi přední zástupce instrumentálního hip hopu.

DJ Shadow: mistr hip hop v Praze DJ Shadow: mistr hip hop v Praze

Klubová noc Boombox za necelé tři roky svého fungování nabídla spoustu zajímavých jmen od La Coka Nostra po Dizzee Rascala k B-Realovi a zpátky po Die Antwoord. V úterý 10. srpna ale načíná novou éru. DJ Shadow načíná éru legend a ikon, éru Ikonik Boombox. Nebude to ale éra obdivování konzervovaných zkamenělin, ale éra, kde se potkává to nejlepší z nostalgické minulosti, k níž hrají soundtrack alba Entroducing a Private Press s tím nejlepším z brutální audiovizuální prezentace budoucnosti.


DJ Shadow se vrací na českou hroudu po osmi letech, v klubu tu vystoupí poprvé. „Na tohle turné jsem natěšenej hned z několika důvodů: kvůli nový muzice, kterou prvně zahraju, kvůli jedinečný audiovizuální prezentaci a kvůli místům, která navštívím – spoustu z nich vůbec poprvé," tvrdí DJ Shadow. "Mám takové pravidlo, že si s každou show zvedám vlastní laťku. Doufám, že si to fanoušci užijou a ocení, co jsme do toho dali. Cestovat po světě, vyměňovat si muziku a nápady… právě o tom by život muzikanta měl bejt, ne?

zdroj: boombox
zavřít