Řípfest: na Ozzyho levněji

Vydáno 23.06.2010 | autor: PR

Řípfest, který proběhne 28. srpna a na němž zahrají jako hlavní hvězdy Ozzy Osbourne a Korn, láká na speciální snížené vstupné.

Řípfest: na Ozzyho levněji Řípfest: na Ozzyho levněji

Pořadatelé Řípfestu se rozhodli oslavit vydání nového Ozzyho alba Scream snížením vstupného ze současných cen do Stříbné zóny za 1 595,- Kč a do zlaté zóny za 2 090,- Kč o doporučenou cenu alba, což je 249,- Kč. Pokud se hudební fanoušci rozhodnou zakoupit vstupenku na Řípfest, mohou se tedy těšit, že na všech předprodejních místech se vstupenky na Řípfest prodávají do Stříbrné zóny za 1 346,- Kč a do Zlaté zóny za 1 841,- Kč. "Tím, že Sony Music Entertainment vydává Ozzyho nové album Scream, z kterého nám Ozzy zahraje nové hity na Řípfestu, společně album oslavujeme a snížili jsme na 14 dní vstupné o cenu nového CD. Takto si může fanoušek koupit vstupenku na Řípfest a ještě mu zbyde na nové album Scream," dodává hlavní pořadatel Vladimír Veselý.


Tato nabídka limitované série vstupenek potrvá pouze dva týdny a to od 21.6. do 5.7. V jeden den a na jednom pódium zde zahraje svůj jediný koncert v České republice a na Slovensku v roce 2010 také slavná americká nu-metalová skupina Korn, která zde tuzemskému publiku představí i své nové album Remember Who You Are, které vyjde v červenci. Čtyřlístek rockových ikon dále doplní skotští Nazareth a Ken Hensley & Live Fire, kteří na Řípfestu zahrají své první koncerty v České Republice tento rok.

zdroj: Sony Music
zavřít