Gate Crasher dnes s Aerosmith

Vydáno 01.07.2010 | autor: PR

Nejprodávanější americká rock´n´rollová skupina všech dob, která zahraje již dnes v pražské O2 Areně, oznámila svého předskokana. Po boku Aerosmith vystoupí ambiciózní rockeři Gate Crasher.

Gate Crasher dnes s Aerosmith Gate Crasher dnes s Aerosmith

Kapela Gate Crasher oficiálně vzikla v roce 2006. Členové však spolu spolupracovali již dříve. V roce 2001 spatřilo světlo světa první demo Time to Leave the Garage a v zápětí následovalo další Second Sin (2003). Debutová deska vychází v roce 2006 a nese název Chocolate Rabbit. Jednou z písní na tomto albu je Absolutely Clear, ke které vzniká I videoklip. Aktuální druhé studiové album bylo pojmenováno Recycled a skladby z něj si živě můžete poslechnout na současných koncertech kapely.

 


Pražské vystoupení s legendárními Aerosmith v rámci jejich turné Cocked, Locked, Ready To Rock Tour nebude první větší koncertní zkušeností Gate Crasher. Během své existence si již vyzkoušeli společné koncerty s kapelami jako Wohnout či Gaia Mesiah, ze zahraničních interpretů pak vystoupili například s Volbeat (DE), Crucified Barbara (SWE) či s metalovou ikonou Iron Maiden.

Zdroj: BlackMachine
zavřít