Sheryl Crow se vrací ke kořenům!

Vydáno 14.07.2010 | autor: PR

Americká zpěvačka Sheryl Crow se vrací po více než dvouleté pauze s novým studiovým albem. Deska, která přinese dvanáct nových písní, se bude jmenovat 100 Miles From Memphis.

Sheryl Crow se vrací ke kořenům! Sheryl Crow se vrací ke kořenům!

Nové písně pro Sheryl Crow produkovalo duo Doyle Bramhall II a Justin Stanley a jak sama zpěvačka uvádí, šlo o naprostu novou zkušenost. Sheryl a členové její nové doprovodné kapely totiž nejprve během dne skládali a nahrávali u nových písní hudbu a následně zpěvačka večer ke skladbám vymýšlela text. "Připadala jsem si jako ve škole, kdy musím mít opravdu ve velmi krátké době hotové všechny domácí úkoly,“ dodává s úsměvem tato osmačtyřicetiletá kráska.

 


 

Deska 100 Miles From Memphis, která se od dosavadní produkce Sheryl Crow dosti liší, nabídne deset autorských písní a dvě coververze. První předělávkou je původně velký hit Terence Trent D’arbyho Sign Your Name, kde v nové verzi Sheryl sekunduje sám Justin Timberlake.


V druhé předělávce si zpěvačka dovolila šáhnout po repertoáru The Jackson 5, z kterého si vybrala klasiku v podobě písně I Want You Back. Mezi hosty alba kromě Justina dále najdeme například i Keitha Richardse z legendárních Rolling Stones, nebo fantastického amerického muzikanta, který vystupuje pod pseudonymem Citizen Cope.

 

 

 

Nevšední název desky, která je v diskografii Sheryl Crow již sedmou v pořadí, má pro interpretku též velmi zásadní význam. “Vyrůstala jsem v malém městečku zhruba 100 mil od Memphisu a název desky tedy vyjadřuje úplně vše, čím dnes jsem. Nejen můj vkus, co se hudby týče, ale i to, jak se dívám na svět. Hudba, která vychází z této části světa, je velkou částí mě samotné a je asi tou největší inspirací proto, co a proč dělám,“ dodává na téma nové desky Sheryl.


První vlaštovkou nového alba je letní pohodovka v podobě písně Summer Day. Tu si fanoušci mohou poslechnout již nyní na oficiálním webu zpěvačky www.sherylcrow.com.

Zdroj: Universal Music

zavřít