Barvy léta již tuto sobotu

Vydáno 20.07.2010 | autor: PR

9. ročník tradičního hudebního festivalu Barvy léta se letos uskuteční v sobotu 24. července v areálu Jezera Poděbrady. Těšte se nejen na Tři sestry!

Barvy léta již tuto sobotu Barvy léta již tuto sobotu

Letošní dramaturgie je složena ze špiček české a slovenské punkové scény. Brány areálu se otevřou v 11:00 a od 12:00 se zde představí plejáda českých a slovenských interpretů ve velmi pestrém složení: Muerti, MZH, N.V.Ú., Totální nasazení, E!E, Doctor P.P., Kurtizány z 25. avenue, Krucipüsk, Sto Zvířat, Slobodná Európa, Zóna A, Visací zámek a pochopitelně hlavní hvězda celého večera Tři sestry!.

 


Během akce se mohou diváci občerstvit nejen koupáním v jezeře, ale též u nespočtu stánků s dobrým jídlem a pitím. Spolupořadatelem akce je Kulturní a informační centrum Poděbrady. Oficiální web: www.barvyleta.cz.

Kromě tradičních předprodejních míst v Turistickém informačním centru Poděbrady či barech Johny a Plovárna na Jezeře bude možné zakoupit vstupenky tradičně v Hostinci Na Staré Kovárně, Kamenická 17, Praha 7 a Na staré Sokolovně, Podolská 5, Praha 4.

 


Vstupenky v síti Eventim včetně všech poboček Bontonland a na www.eventim.cz. Na tuto akci si můžete vytisknout elektronické vstupenky TICKETDIRECT doma!

Hlavním partnerem festivalu je: Gambrinus. Partneři: Kytary.cz, Božkov, EKO Selek, ABC spol. s r.o.

Mediální partneři: Rádio Beat, TV Óčko, Rádio Kiss Delta, hudební časopis Report, Ukažse.cz, Okolohradce.cz.

Zdroj: Tři sestry
zavřít