Festivalové léto Anety Langerové

Vydáno 26.07.2010 | autor: PR

Aneta Langerová má za sebou úspěšné turné ke své loňské desce Jsem. Představila nový videoklip k písni Dokola, který byl natočen v průběhu jarních koncertů, a pokračuje ve festivalové sezóně.

Festivalové léto Anety Langerové Festivalové léto Anety Langerové

V průběhu léta ještě Aneta vystoupí v rámci festivalu České a moravské hrady na Rožmberku nad Vltavou (30. - 31.7.), Bezdězu (6. - 7.8.), Bouzově (13. - 14. 8.), Veveří (20. - 21.8.) a Hukvaldech (27. - 28. 8.).   

„Zbožnuju tu letní pohodu, lidi si lehnou na trávu a v momentě když je nějaká muzika zajímá, jdou si ji zkrátka maximálně užít. Z festivalového publika většinou cítím jistou svobodu a je mi to velmi příjemný,“ tvrdí o festivalech Aneta, která se sama nejvíc těšila na vystoupení Muse na Rock for People. „To je kapela, kterou bych si naživo užila zase já,“ říká.

 


K festivalům neodmyslitelně patří i mobilní záchody, tak jsme se zeptali co si o Toi Toikách myslí Aneta: „Toi toi, to je postrach všech fesťáků. Nikdy nevíš co tě čeká, ale jinak to nejde, takže za ně buďme rádi,“ směje se zpěvačka. A přijela už někdy na festival pozdě, tak že musela jít z auta rovnou na pódium. „Jo jo, podařilo se nám to hned několikrát, když jsme hráli třeba během jednoho dne na dvou festivalech a museli přejíždět. To jsou pak dobrý zmatky, ale dá se to a člověk alespoň neřeší před koncertem zbytečnosti a soustředí se jen na to, aby lidem dal pro co si přišli.“   

Na festivalech Aneta nebude samozřejmě sama. Doprovodí ji její kapela. Tu tvoří Adam Koller (bicí), Ludvík Kulich (kytara) Veronika Vališová (housle), Jakub Zitko (klávesy) a Jakub Vejnar (basa).

Seznam následujících koncertů:


31. 07. - Festival České hrady ROŽMBERK NAD VLTAVOU (Jihočeský kraj)
07. 08. - Festival Pustohlav 2010 – Zliechov SK
13. 08. - Festival Pustohlav 2010 – Zliechov SK
14. 08. - Festival Moravské hrady BOUZOV (Olomoucký  kraj)
19. 08. - Letní scéna divadla Ulgent recitál M. Kubišové
21. 08. - Festival Moravské hrady VEVEŘÍ  (Jihomoravský kraj)
28. 08. - Hanácké slavnosti - Náměšť na Hané
28. 08. - Festival Moravské hrady HUKVALDY (Moravskoslezský  kraj)
29. 08. - Rozlúčka s Martinským letom – Martin SK
25. 09. - Ostrovní festival Vinobraní Litoměřice 2010

Více na: www.langerovaaneta.cz.

Zdroj: Sony Music

zavřít