Fryyfest: festival s atmosférou

Vydáno 27.07.2010 | autor: PR

Druhý ročník festivalu Fryyfest se uskuteční 13. a 14. srpna v areálu přírodního koupaliště v Novém Městě pod Smrkem. Zahrají Škwor, Argema, Kurtizány z 25. Avenue a další.

Fryyfest: festival s atmosférou Fryyfest: festival s atmosférou

Již po prvním ročníku bylo zřejmé, že v případě Fryyfestu nejde jen o pouhou jednu uskutečněnou akci. Další ročník proto proběhne v polovině měsíce srpna, a to za účasti těchto kapel: Škwor, Argema, Kurtizány z 25. Avenue, Turbo, Svatopluk Karásek, němečtí Seventh Avenue, Sacrificium a spousty dalších. Moderování se opět ujme Aleš Juchelka. Mediálními partnery pro tento rok budou mimo jiné: TV ÓČKO , Radio Contact Liberec , Rock Shock , Freedlantsko.eu a další.


Cílem je , aby se Fryyfest mohl stát každoroční tradicí a tím přispět ke zviditelnění frýdlantského výběžku. I proto organizátoři nerozumí přístupu místních firem a podnikatelů , kteří se k žádosti o sponzorský dar obracejí zády a z více jak stovky oslovených drtivá většina na žádost vůbec neodpoví. Více o samotné akci se můžete dozvědět na webových stránkách www.fryyfest.cz.


zdroj: Fryyfest
zavřít