Pio Squad: nové album příští rok

Vydáno 30.07.2010 | autor: redakce

Jihlavská hiphopová parta Pio Squad plánuje točit nové album. Kapela v současnosti obráží jeden festival za druhým, ale už začátkem září se zavře ve studiu a na jaře příštího roku chce vydat již čtvrtou desku.

Pio Squad: nové album příští rok Pio Squad: nové album příští rok

Pio Squad chtějí vydat novou desku,“ řekl Eurodel z Pio Squad před koncertem na Votvíráku v rozhovoru pro Óčko. „Vyjde na přelomu roku, zřejmě asi na jaře. Pio Squad se kvůli tomu zavřou celý léto a podzim doma a budou se takhle soustředit.“ Protože Pio ještě ani nezačali točit a stále jezdí festivalové koncerty, moc informací o plánované novince neřekli. Jména hostů, natož název alba jsou tedy zatím ve hvězdách.


Mnohem konkrétnější byli Pio Squad ohledně pilotního videoklipu, který by rádi natočili a představili fanouškům ještě letos, tedy před vydáním elpíčka. „Klip bude před deskou, chceme to udělat jako klasický promo,“ dodal Eurodel. Z těchto zpráv vyplývá, že dříve anoncovaný česko-slovenský projekt Efka z Pio Squad a popradského rappera Zveriny nazvaný Promiskuito se zatím ukládá k ledu a zůstává po něm jen jediná skladba (tu si můžete poslechnout ZDE).



Dodejme, že Pio Squad vydali tři alba, přičemž za druhou desku Punk Is Dead získali v roce 2006 žánrového Anděla.

mp
zavřít