Zahřívací mejdan na Hip Hop Kempu

Vydáno 06.08.2010 | autor: redakce

Hip Hop Kemp, který proběhne ve dnech 19.-21. srpna, představuje oficiální zahřívací mejdan, který proběhne již ve středu 18. srpna.

Zahřívací mejdan na Hip Hop Kempu Zahřívací mejdan na Hip Hop Kempu

Pokud vás do provozní teploty dostanou DJs, nastěhujte se do Backspin Hangaru, kde se to od šesti do čtyř povalí ze čtyř gramofonů. Kromě ověřených jmen jako Chocolatic, Spinhandz, Swordz nebo Tuco se od půl třetí za gramci objeví britský Khalil z formace Livin‘ Proof. Hrát se bude back 2 back v takovém spádu, že budete mít pocit, jako byste za gramci sledovali chobotnici. A pokud chcete už od středy dávat rap, budiž vám přáno.


Jako předkrm se podává v JahMusic hangaru domácí variace na téma "mladí a nadějní" a na závěr přijde velkolepý allstar jam ala Maylay Sparks (ten, který má pecku s Deckem) a jeho homies, a pro Čechy nová (ale stará) formace Rest a DJ Fatte, kteří vám zarapují nové pecky. A co vás tohle všechno bude stát? Máte-li koupený lupen na celý festival, tak budete mít warm up úplně zdarma, přijdete-li s lístkem na jeden den, tak si za warm up připlatíte 150 kč a budete-li uplně bez lístku, tak zaplatíte 300kč.

zdroj: Hip Hop Kemp
zavřít