Katy Perry ví, o čem sní náctiletí

Vydáno 09.08.2010 | autor: PR

Katy Perry chystá na konec srpna vydání velmi očekávaného druhého alba, které ponese název Teenage Dream. Pilotní singl, který najdete uvnitř, zatím trhá jeden rekord za druhým.

Katy Perry ví, o čem sní náctiletí Katy Perry ví, o čem sní náctiletí

Katy Perry do světa šoubyznysu vtrhla ve velkém stylu. V roce 2008 se uvedla debutem One Of The Boys, který obsahoval hity I Kissed A Girl, Hot 'N' Cold nebo Thinking Of You. Moderovala předávání cen MTV, vystupovala na ceremoniálu cen Grammy, byla nominována na Brit Awards, hostovala na deskách významných kolegů (např. Timbaland) atd. Její debut je v Americe platinový, nejúspěšnější singly dokonce multiplatinové. V Čechách prodej One Of The Boys s přehledem překročil hranici potřebnou pro získání tzv. zlaté desky.


Druhé řadové album uvedl singl California Gurls s hostujícím Snoop Doggem. Singl je mimořádně úspěšný, drží hned několik statistických rekordů - je například nejrychleji se prodávajícím singlem v historii EMI, v Americe zaznamenal největší počet rozhlasových odehrání během jednoho týdne (v průměru 90 rotací na rádio v jediném týdnu) atd. Před několika dny Katy Perry zveřejnila další píseň, tentokrát titulní skladbu z alba. Jak se z dostupných indicií dá usuzovat, Katy Perry natočila i tentokrát velmi ambiciózní desku, která rozhodně může zopakovat prodejní úspěch svého předchůdce.



zdroj: EMI
zavřít