Toxique mění s novou deskou image

Vydáno 13.08.2010 | autor: PR

Druhé album Toxique nazvané Outlet People vyjde koncem září. Kapela v čele se zpěvačkou Klárou Vytiskovou připravila i novou image včetně koncertního pódia a nových kostýmů.

Toxique mění s novou deskou image Toxique mění s novou deskou image

Nová image je zatím zahalena tajemstvím a představena bude na prvním koncertu letošního podzimního turné v rámci výstavy Designblok na pražském Výstavišti v sobotu 9. října, kde proběhne i slavnostní křest zmiňovaného alba. Dvě skladby z nové desky však už příznivci určitě znají – obě si odbyly jarní televizní premiéru na programu ČT 1. Shout zazněla během přímého televizního přenosu pořadu Pomozte dětem, Ring The Bells v Sedmi divech Česka. V tuto chvíli se nová deska Outlet People dokončuje a s největší pravděpodobností na ní bude 12 – 13 skladeb.


Kapela k tomu dodává: “Už se nemůžeme dočkat, až po půlroce stráveném ve studiu vyjdeme zase na denní světlo a setkáme se znovu se svými příbuznými a kamarády. Klára si konečně naskládá svoje extravagantní kostýmky zpátky do šatníku, který během posledních týdnů sloužil jako nahrávací místnost a Patrik s Honzou udělají jedinou rozumnou věc – prodají svoje kytárky a pokusí se jít ve stopách Viliama, který jim rád poslouží jako průvodce světem syntezátorů. Nejvíc se ale těšíme, až přetavíme dokonalý studiový zvuk do syrové energie, z které budeme spolu s našimi fanoušky žít celý podzim.“



I zastávky Outlet People Toxique Tour 2010 už jsou známé. Skupina vyrazí do všech důležitých klubů v naší republice a nevynechá ani dnes již tradiční vánoční koncert v pražské Akropoli 1. prosince. Mezitím si ještě odletí zahrát čtyři koncerty do O2 hal ve Velké Británii a do bulharské Sofie. Ve hře zůstává také koncert na Floridě v polovině října.

zdroj: Turner, foto Jan Saudek
zavřít