Ozzy nechce pod Řípem alkohol

Vydáno 16.08.2010 | autor: redakce

Ozzy Osbourne, Korn, Nazareth a další vystoupí už za pár týdnů pod Řípem. Zjistili jsme, jaké má Ozzy požadavky a co si poručil do backstage za jídlo.

Ozzy nechce pod Řípem alkohol Ozzy nechce pod Řípem alkohol

Ozzy vydal album Scream, které vyšlo 22.6. a které se pouze za jeden týden od vydání vyšplhalo v ČR na 5. místo (Sony Music) a dokonce v USA na 4. místo. Jeho koncert je v rámci světového turné a my budeme první, kde zahajuje jeho evropskou část. Toto vystoupení bude v roce 2010 jeho jediným koncertem v České Republice a na Slovensku. A jaké má Ozzy Osbourne požadavky? Vyžaduje vše na přírodní bázi, žádný alkohol, jen vegetariánskou stravu. V podstatĕ chce konzumovat pouze tekuté ovoce jako havaiskou papayu. Ve 21 hodin vystoupí jako speciální host Ozzyho nu-metalová skupina Korn z USA.


Stejně jako Ozzy, i skupina Korn vydala 13.7.. novou desku Remember Who You Are. Dále vystoupí na svém celovečerním koncertě skotští Nazareth. Ve skupině stále působí charismatický basák a zakládající člen Pete Agnew a zpěvák s jeho chraplavým hlasem jména Dan MacCafferty. Dalším zahraničním hostem je Ken Hensley (bývalý frontman z Uriah Heep) se svou norskou skupinou Live Fire.

zdroj: www.ripfest.cz
zavřít