Album Jamiroquai v listopadu

Vydáno 18.08.2010 | autor: PR

Sedmé řadové album britské acidjazzové legendy Jamiroquai vyjde v Británii 1. listopadu a ponese název Rock Dust Light Star.

Album Jamiroquai v listopadu Album Jamiroquai v listopadu

Titulní song, Rock Dust Light Star, kapela zahrála na několika koncertech. Premiéru si odbyl v červnu v Londýně. Rock Dust Light Star bude první album vydané pod Mercury Records (spadající pod Universal Music) po skončení smlouvy se Sony Music. V době, kdy převažují u většiny kapel elektronické disco skladby, se kapela s albem vrací k více organickému živému zvuku.

 


Jay Kay
k chystané desce poznamenal: "Everything on the record is live. It's a real band record. The last, album – fantastic – but the whole thing became a little sterile. This time we’ve captured the flow of our live performances".

Album bylo nahráno především v Buckinghamsire, přímo v sídle Jay Kaye a také v legendárním studiu Hook End Manor v Oxfordshire. Pod produkcí je podepsán samotný Jay Kay a poprvé také Charlie Russell a Brad Spence.

První ochutnávkou bude groovová pecka White Knuckle Ride, která výjde v přísně limitované vinylové edici. Následovat bude single Blue Skies v listopadu.

Úryvek Blue Skies:

 


Zdroj: Funkin.com/Jamiroquai.com
zavřít