Bob Geldof se vrací po deseti letech

Vydáno 21.08.2010 | autor: PR

Jedna z největších irských legend - zpěvák, skladatel a politický aktivista Bob Geldof vydá po téměř deseti letech studiové album. Vyjde 14. října. Na co se můžete těšit?

Bob Geldof se vrací po deseti letech Bob Geldof se vrací po deseti letech

Těšit se na něj můžeme již počátkem října. Geldof svoje nové album nazval How To Compose Popular Songs That Will Sell a nabídne na něm celkem čtrnáct nových písní. Půjde o v pořadí páté sólové album tohoto uznávaného hudebníka, přičemž poslední studiové album s názvem Sex, Age & Death vyšlo v roce 2001.

 


Natáčení desky probíhalo v naprosté tajnosti, všech čtrnáct písní Bob Geldof natočil se svou doprovodnou kapelou u sebe doma nebo ve studiích svých nejbližších přátel. Po boku mu stál osvědčený producent Pete Briquette. Ten s Bobem Geldofem spolupracuje již dlouhá léta a stál spolu s ním též i u zrodu charitativního projektu Band Aid.

 


Jak sám Geldof dodává, písně na nové desce jsou plné lásky, naděje a radosti... Těšte se na album Boba Geldofa How To Compose Popular Songs That Will Sell, na desku plnou nádherných písní, který se Vám dostanou pod kůži.

Zdroj: Universal Music
zavřít