Kryštof na Pyro Music Laser Festu

Vydáno 21.08.2010 | autor: PR

7. 8. nad Prahou exploduje tuna náloží, zazáří 20 obřích laserů a roztančí se 500 tanečníků. Krom toho se těšte na Děda Mládek Illegal Band, Xindl X nebo Kryštof. To vše a mnohem více na Pyro Music Laser Festu

Kryštof na Pyro Music Laser Festu Kryštof na Pyro Music Laser Festu

To vše na největším podiu v Evropě! Ale jen pro platící diváky. „Celá akce bude opravdu maximalisticky pojatá a troufám si říci, že půjde o největší svého druhu ve střední Evropě,“ řekl ředitel festivalu Radim Svatoň.

Podium bude pojato kukátkově - jako v divadle, orientované na diváky přímo před ním. Na této obří scéně uvidíme a uslyšíme:


  •    6 světových multimediálních show
  •    4 obrovské ohňostroje
  •    1000m2 velkou projekci
  •    20 obřích laserů
  •    500 tanečníků v kostýmech
  •    tuny pyrotechniky

Moderovat bude: Leoš Mareš. Na místě bude k dispozici kromě klasického festivalového městečka plného stánků také dětský koutek, živí poníci, ale především několik helikoptér. Zájemci budou moci nasednout a vznést se na malý okružní let.

Na pódiu se vystřídají např. kapely Děda Mládek Illegal Band, Xindl X. Hlavní hvězda odpolední části festivalu kapela Kryštof vystoupí už v 17hod. A pořádný dětský mejdan rozjede dívčí hudební skupina 5angels.

 


Mnoho diváků se však těší, že velkolepou show uvidí i z protějšího břehu Vltavy. Nutno konstatovat, že marně! „Nejen, že lidé mimo areál přijdou o program odehrávající se na obří scéně, ale zároveň chystáme i určitá technická protiopatření, jako je použití kombinace světelných clon a laserových ploch, které budou namířeny vně areálu,“ zdůrazňuje ředitel festivalu Radim Svatoň.

 

 

„Doporučujeme tedy divákům neváhat se zakoupením vstupenek, tribuna už je téměř vyprodaná, ale míst k stání je stále dost. Akce proběhne za každého počasí a slibujeme, že nikdo nebude litovat. Program chystáme opravdu skvělý, ale vně areálu kromě zvuku výbuchů a pár barevných šmouh lidé mnoho neuvidí,“ informuje Květa Havelková z JVS Group.

Pyro Music Laser Fest je festivalem pro celou rodinu a bavit se tu budete po celé odpoledne až do pozdního večera. Hlavním mediálním partnerem je Evropa 2. Cena vstupenek je od 290,- Kč,  rodinné vstupné pro 2 dospělé a 2 děti je 690,- Kč. K zakoupení v síti Ticketpro. V den konání akce přímo na závodišti ve Velké Chuchli. Více na www.jvsgroup.cz/cs/pyrofest nebo www.ticketpro.cz.

Zdroj: JVS Group
zavřít