Punkové legendy na společném CD

Vydáno 26.08.2010 | autor: PR

Hned tři kapely, které lze směle označit za legendy českého punku se objevily na split CD vydaném v těchto dnech u Papagájova Hlasatele: Čertůf Punk, Do Řady! a Šanov 1

Punkové legendy na společném CD Punkové legendy na společném CD

Všechny tři mají své kořeny dávno v 80. letech a za dobu své existence jednoznačně dokázaly, že jejich pozice ve scéně je víc než oprávněná.

Kapely si pro nahrávku připravily po dvou zbrusu nových skladbách a další dvě natočily jako předělávky písniček svých kolegů zúčastněných na tomto albu. Celkem tu tak máme 12 skladeb pěkně nabroušeného punku a zároveň důkaz, že tyhle staré páky ještě zdaleka nepatří do starého železa.

 

 

Pro Čertůf Punk jde navíc o první studiovou nahrávku po 12 letech, Čerti prodělali obtížnou personální výměnu na postu zpěváka a jejich počin tak patří na albu k těm nejočekávanějším. Myslím, že výsledek všechny fanoušky více než příjemně překvapí. Do Řady! předvádí svůj punkrockový standart, který má ovšem tolik energie, že jim ji mnoho mladších kolegů může jen tiše závidět. A Šanov? Ten je po letech zpět v plné síle a opět plive do ksichtu všem svým kritikům, takhle se má hrát punk. Nové album už je na spadnutí a tohle je více než důstojná zahřívačka.

Více informací na: http://bandzone.cz/sanov1, http://bandzone.cz/dorady a http://bandzone.cz/certufpunk.

Zdroj: PHR

zavřít