Zpěvák The Killers vydává sólovku

Vydáno 08.09.2010 | autor: PR

Brandon Flowers, zpěvák amerických The Killers, vydává sólovku Flamingo. Desku produkovali Daniel Lanois a Stuart Price a jde právě do prodeje. Uvnitř najdete klip Crossfire s Charlize Theron v hlavní roli.

Zpěvák The Killers vydává sólovku Zpěvák The Killers vydává sólovku

Protože si The Killers právě dopřávají malou pracovní pauzu, využil jí Brandon pro vydání své první sólové desky s názvem Flamingo. Jako první vlaštovka byla vypuštěna před několika týdny píseň Crossfire. Ta má již na první poslech jasné hitové ambice a Flowers k ní natočil i poměrně akční video. V něm si zahrála mimo jiné i krásná herečka Charlize Theron, která se v klipu představuje jako neohrožená bojovnice, která při záchraně svého vyvoleného odolává všem nástrahám.


Album Flamingo je hudebně velmi rozmanité, a to především proto, že mělo hned několik producentů. Jedním z těch hlavních je Daniel Lanois, který měl na svědomí produkci druhé studiovky The Killers s názvem Sam's Town. U zrodu Flamingo nechyběl ale ani věhlasný Stuart Price, který byl podepsaný pod albem The Killers Day & Age z listopadu roku 2008. Trojici pak doplňuje Brendan O'Brien, který je exkluzivním producentem právě zmiňovaného pilotního singlu.



Charismatický Brandon má za sebou již i první várku sólových koncertů, na kterých novou desku představil prozatím jen americkým fanouškům. Evropské koncerty ho čekají v průběhu celého podzim.

zdroj: Universal

Více v rozhovoru v aktuálním REPORTu 9/10!
zavřít