Hledá se nová rocková hvězda!

Vydáno 14.09.2010 | autor: PR

První semifinálový koncert 2. ročníku hudební soutěže RGM Live Space proběhne už tuto středu 15. září v pražské Akropoli. V porotě usednou muzikanti z Tata Bojs či Ohm Square. Vstup zdarma.

Hledá se nová rocková hvězda! Hledá se nová rocková hvězda!

Ve středu 15. září se v pražské Akropoli odehraje první dějství bitvy o letošního vítěze druhého ročníku hudební soutěže kapel RGM Live Space. Po první polovině soutěže, která probíhala do začátku srpna, už můžeme s určitostí potvrdit postupující kapely do plánovaných podzimních semifinálových kol (15. 9. a 29. 9.). Odborná porota ve složení Pavel Anděl, Hynek Chudárek (TV Óčko), Martin Rigler (síť Rádií Kiss), Jan Ponocný (hudebník, skladatel), Jan Čechtický (hudebník, skladatel) a Milan Cais (hudebník, skladatel, výtvarník) vybrala skupiny: Blond Site Of The Life, Dead Popes Company, Flo, Make No Sense a Model Bazaar.


Kapela Dead Popes Company z ryze technických důvodů nemůže v soutěži pokračovat. Po domluvě s porotou je nahradí Come And Play. Právě kvalitu výběru porotců si budete moci prověřit na zmiňovaném koncertu 15. 9. I diváci měli své favority - Bros´n Beasts, Come and Play – po přestupu do skupiny favoritů poroty je zastoupí DC Headline, Mothers Angels, Lo Dost a L.A. – ti všichni dostanou příležitost představit se během koncertu 29. září.

Veškeré dostupné a pravidelně aktualizované informace naleznete na www.rgmlivespace.cz.
zavřít